Praktische info

Hieronder vind je wat praktische informatie ter voorbereiding op ons eerste gesprek.

Verwijsbrief & ID-bewijs

Kom je voor kortdurende psychotherapie (Basis GGZ), vergeet dan niet je verwijsbrief mee te nemen naar ons eerste gesprek. Dit is niet alleen van belang voor de vergoeding door de zorgverzekeraar, maar bevat ook relevante informatie voor mij vanuit de verwijzer.

Daarnaast moet ik je identiteit controleren, dus neem een geldig identiteitsbewijs mee (ID-kaart, rijbewijs, paspoort of vreemdelingendocument).

 → Lees meer over de tarieven, betaalwijze en vergoeding door de zorgverzekeraar.

Contact

Omdat ik veel in sessie zit, ben ik het beste te bereiken via de email: .
Ook ben ik goed bereikbaar via WhatsApp op nummer 06-18597644.

Crisis
Neem bij crisis buiten mijn werktijden contact op met de huisarts of huisartsenpost. De huisarts kan je in geval van crisis verder helpen en indien nodig verwijzen naar de Crisisdienst van Altrecht.

Bereikbaarheid & Parkeren

Prinsenhof Gezondheidscentrum

Het Prinsenhof Gezondheidscentrum aan de Eykmanlaan 433 is goed te bereiken met het OV: bus 55, halte Lichtkring.

Buslijnen 4, 30 en 32 stoppen ook in de buurt (ca. 7 minuten lopen). Het treinstation Utrecht Overvecht ligt op slechts 10 minuten lopen afstand. Kijk op 9292.nl om een route te plannen.

Ook met de auto is het gezondheidscentrum te bereiken, maar parkeerruimte is schaars. Voor de deur zijn een paar parkeerplekken.

Wachtruimte

In het Prinsenhof GZC zit ik op de begane grond in de gang bij de huisartsen. Je kunt plaatsnemen in de centrale wachtruimte en dan kom ik je daar ophalen.

Betaling onverzekerde zorg

Wanneer je behandeling niet vergoed wordt door je zorgverzekeraar (zie tarieven), dan verloopt de betaling op voorschot. Dit houdt in dat je na elke sessie een voorschot van €100,- betaalt en dat je aan het einde van het behandeltraject een totaalnota krijgt. Ik kan alleen betalingen ontvangen per PIN, dus vergeet je betaalpas niet.

No show

Een afspraak moet uiterlijk 24 uur van tevoren (gerekend met werkdagen) worden geannuleerd. Doe je dit korter dan 24 uur van tevoren, ontvang je een rekening van € 60,- voor de gereserveerde tijd. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.